MOD:GROUP ETABLERAR KAPITEL HEM & FASTIGHETER

Kapitel Hem & Fastigheter är ett nytt fastighetsbolag och resultatet av den ambition som låg till grund för oss på mod:group; viljan att skapa bostäder som uppförs med ett långsiktigt ansvarstagande för sitt närområde och de människor som bor och lever i bostäderna. All den kunskap som teamet i mod:group byggt upp finns i Kapitels bostäder.

Det är en ynnest och en ära att få skapa hem åt människor, men det ligger också ett oerhört ansvar i detta. Dels mot familjerna som ska bo här under de kommande generationerna, dels mot vår miljö och vår stadsbild. Kapitels ambition är att de som bor i våra hus ska känna samma stolthet över sina bostäder som vi.
— Johan Spång, Kapitel

Vi tror att vi kan bygga bättre, mer effektivt och med högre kvalité där kärlek till material, ursprung och design får ta plats. Det primära är inte att bli störst eller att Kapitels fastigheter skall finnas i alla kommuner men i de bostadsområden vi bygger vill vi göra avtryck

Våra projekt består av bostäder där du tillsammans med dina grannar skapar er framtid. Vårt första projekt kommer lanseras under november 2021 där 16 bostäder kommer släppas för bokning.

I och med detta börjar vi på en ny bok, vill du vara med och skriva det första kapitlet?

www.kapitel.se



OM Kapitel

Idén om Kapitel har planerats och utvecklats under åtta års tid och äntligen kan idén realiseras. Kapitel blir en ny aktör på bostadsmarknaden med ambitionen att erbjuda bra bostäder med design, hållbarhet och kvalitet som märks för de boende och för de runtomkring.

Kapitel vill utmana fastighetsbranschen i hur vi designar, bygger och förvaltar bostäder genom en hållbar och planerad design och produktion där minsta detalj räknas.

På vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm hittar du oss. Tillsammans med våra medarbetare från koncept, digitalisering/BIM arbetar fastighetsutvecklare, projektledare, arkitekter samt innovativa och nyfikna människor tillsammans för att skapa kommande Kapitel av framtidens mest hållbara bostadsområden.

 

OM mod:group

Vi är här för att optimera alla aspekter av byggdesign, materialtillförsel och konstruktion.

Med mod:groups helt integrerade process supporterade av kraftfulla tekniska system tillvaratas människors tid och kompetens på bästa sätt. På detta sätt minimerar vi påverkan på vår miljö och skapar ekonomiskt och försvarbara projekt för framtiden.

Vår processtyrda organisation är samordnad hela vägen från konceptualisering till projektering & produktion via vår digitala process och dess underliggande tekniska system. Det möjliggör transparens och full kontroll på varje besluts påverkan på projektet. Resultatet är en byggprocess med överlägsen totalkostnad för projektering, produktion och förvaltning.


Kontaktperson

Johan Spång - Kapitel Hem & Fastigheter, johan.spang@kapitel.se, 073-359 54 00

Julia Andersson