KVINNORNA PÅ MOD:GROUP

Idag är det internationella kvinnodagen och vi vill passa på att tacka alla fantastiska kvinnor på mod:group 💫

Här har ni dem ❤️

Barbro Berggren Pålman
Tack Barbro för att du inspirerar och är en förebild för alla men speciellt de yngre kvinnorna i bolaget. Din ambition smittar av sig.

Satu Halvarsson
Tack Satu för att du får oss alla att känna oss sedda och att du med ditt lugn och inre trygghet finns där när vi behöver stöd.

Michaela Thrun
Tack Michaela för att du med din stolthet inför ditt arbete, och hur du värnar om människor och miljö, får oss att skapa ännu bättre projekt.

Stina Berggren
Tack Stina för ditt engagemang och att varenda detalj får den kärlek den förtjänar. En konstnärssjäl med en maratonlöpares pannben.

Sanna Myrén
Tack Sanna för att du får oss andra att förstå hur allt hänger ihop. Kompetent, stark, trygg och snäll. Du är väggen vi lutar oss mot.

Julia Andersson
Tack Julia för Next Level. Du får saker att hända genom att vara smart, analytisk, orädd och tuff. Du knyter en tydlig rosett runt hela vår bolagskropp.

Hanna Åmell
Tack Hanna för att du varje dag visar att motivation och ambition trumfar allt. Din bredd och din resa inspirerar oss alla.

Hanna Wik
Tack Hanna för att du utmanar både hur och varför vi designar. Ditt formspråk är unikt och din personlighet sprudlande.

Caroline Mårder (Nilsson)
Tack Caroline för ditt know how och din tuffhet. Du sätter ner foten där den ska vara och ger dig inte förrän vi nått våra mål.

Tack för att just ni är med i mod:group familjen 🦸‍♀️❤️